Arena Masterclass

Arena Masterclass

Verlangen naar grip en vertrouwen is een herkenbare factor voor zangers. Op de Vocalreset-trip ontwikkelden we de
Arena masterclass. En nu halen we de Arena naar Vocalized. Laat jezelf raken en inspireren door andere ervaren vocalisten, hun repertoire, sound en performance. Loes vertelt uitgebreid over alles altijd al wilde weten. De achtergrond van onze visie, wat jouw stem je te vertellen heeft en hoe je gericht en functioneel kunt trainen. Een must voor elke stemprofessional! Loes en Babz coachen je samen op een specifieke technische vraag. Bewustwording van gewoontes, spiergeheugen en overtuigingen geven je inzicht in je aanpak en legio nieuwe mogelijkheden.

Tot slot ga je om beurten de werkvloer op om te werken aan een passage of onderwerp naar keuze. Iets waar je (al heel lang) grip op wil, iets wat je triggert op technisch, persoonlijk of tekstueel vlak. Stap de Arena in, maak kennis met je lef, leer vanuit het huidige moment te kiezen en voel je vrijer in je stem dan ooit. Wij zorgen voor een veilige omgeving, een heerlijke lunch, vers fruit, koffie thee en water en een afsluitende borrel.

Babz geeft een ingang om het doel te bereiken en spreekt de taal van elke vocalist. Of het nou gaat om methodiek ( bijv. CVT, EVT, Belcanto, Speech Level Singing) of om hoe men leert. We werken op toplevel van concentratie gewerkt en het tempo ligt ongemerkt hoog. Een Arena masterclass is een kers op de taart voor iedere vocalist. Om je spiergeheugen maximaal in te zetten is de masterclass ook te combineren met een iFlexz sessie van 60 minuten om de ingangen van de masterclass te onderhouden en te intensiveren.

Coaching:
Loes Selten, logopedist en Cranio Sacraaltherapeut
Babz Verhoeven, vocal coach, RET-therapeut
Roel van den Nieuwenhoff, pianist
 
Datum: 23 januari en 10 april  10 – 17 uur
Niveau: vergevorderd/(semi)prof
Bereikbaar: met de auto
Investering: € 106,- excl. BTW
Investering + iFlexz: € 165,- excl. BTW

Boek deze coaching
Hou me op de hoogte. Ik kan deze data niet maar ik ontvang graag informatie bij nieuwe data

4 weeks ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook