Arena Masterclass

Arena Masterclass

Alle coaching bij Vocalized is privé. Omdat het zeer effectief is en het het beste bij onze stijl past. Een andere manier om individueel te groeien is door een Arena masterclass. Raak geïnspireerd en gevoed door andere skilled singers, hun repertoire, aanpak en performance. In een bescheiden groep van 6 tot 9 vocalisten gaat men om beurten de werkvloer op. In sessies van 20 minuten wordt er gewerkt aan een passage of onderwerp naar keuze. Het doel wordt geconcretiseerd: een meer passende beleving of overdracht vanuit de tekst, meer grip op een technisch aspect, vragen over stijlbesef of klankkleur of beter leren focussen. De zanger kiest zelf wat er verstevigd mag worden.

Naast de actieve sessie is er ruimte voor gezamenlijke groepsoefeningen, link tussen spreken en zingen in gewoonte en valkuilen, nabespreking, en uitgebreid Q&A. Er wordt gewerkt met een pianist.

Babz geeft een ingang om het doel te bereiken en spreekt de taal van elke vocalist. Of het nou gaat om methodiek ( bijv. CVT, EVT, Belcanto, Speech Level Singing) of om hoe men leert. We werken op toplevel van concentratie gewerkt en het tempo ligt ongemerkt hoog. Een Arena masterclass is een kers op de taart voor iedere stemprofessional.

Om je spiergeheugen maximaal in te zetten is de masterclass ook te combineren met een iFlexz sessie van 60 minuten om de ingangen van de masterclass te onderhouden en te intensiveren.

De naam Arena masterclass is ontstaan tijdens de Vocalreset® trips op La Miana. Het zijn zeer intensieve sessies met een gedegen voorbereiding. Je zult je moeten overgeven als je de Arena betreedt. Wanneer je jezelf op dat level uitdaagt dan moet je wel in verbinding met je lijf en dat maakt de Arena zo effectief.

Data: zondag 23 januari en 3 maart.
Tijd: 10.00 – 16.00 inclusief uitgebreide lunch, vers fruit, verse muntthee, koffiespecialiteiten en afsluitende borrel
Niveau: skilled singer (prof/semi prof)
Coach: Babz Verhoeven en een pianist

Boek deze coaching
Hou me op de hoogte. Ik kan deze data niet maar ik ontvang graag informatie bij nieuwe data