Online

Online

Met de juiste audio instellingen en een goede internetverbinding kan online coaching uitkomst bieden. Bijvoorbeeld bij spoed, long distance of financiële overwegingen. Het is persoonlijk of het voor jou werkt of niet. Je kunt een losse sessie boeken of een kaart met drie sessies. Alle digitale coachings duren 40 minuten.

We werken met Zoom en sturen je de opname toe. Zo kun je alles nog eens rustig de revue laten passeren en herhalen in je eigen tijd.

Boek deze coaching
Gaat je voorkeur echt uit naar live coaching in de zangschool, dan kan een iFlexz sessie van 60 of 90 minuten ook een optie zijn.

6 months ago

Vocalized
Enkele kiekjes van het heerlijke Huiskamerconcert van 18 november. Op 24 januari is de volgende. Hopelijk weer met extern publiek. Dank aan alle vocalisten! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

7 months ago

Vocalized
Eind september nam ik afscheid van mijn trouwe VocalTeam. Na 14 jaar. Zoals ieder jaar met een etentje bij De Wilg, wat heerlijk was. Ik droeg daar voor Pleun en Tom een gedicht voor. Om ze te bedanken vanuit mijn hart. Zoveel samen meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel gelachen, geanalyseerd... Een mooi warm afscheid. Het voelde goed om samen de nieuwe entree in te lopen. Nu ben ik twee maanden solo aan het coachen, met Loes en Twan. Ook dat voelt goed. Iedereen is precies waar hij/zij moet zijn. Maar ik wil Pleun en Tom nog eens een keer openlijk bedanken voor ALLES. Ik zal nooit vergeten wat jullie voor Vocalized en voor ons hebben betekend. <3 <3 <3 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook