Online

Online

Met de juiste audio instellingen en een goede internetverbinding kan online coaching uitkomst bieden. Bijvoorbeeld bij spoed, long distance of financiële overwegingen. Het is persoonlijk of het voor jou werkt of niet. Je kunt een losse sessie boeken of een kaart met drie sessies. Alle digitale coachings duren 40 minuten.

We werken met Zoom en sturen je de opname toe. Zo kun je alles nog eens rustig de revue laten passeren en herhalen in je eigen tijd.

Boek deze coaching
Gaat je voorkeur echt uit naar live coaching in de zangschool, dan kan een iFlexz sessie van 60 of 90 minuten ook een optie zijn.

3 weeks ago

Vocalized
De eerste Shift workshop in Nederland is een feit. Met deze vijf mooie vocalisten beleefde ik in een open, gelijkwaardige setting inspirerende stilte, herkenbaarheid in de cases, en boeiende linken naar het denken en de werking van de hersenhelften tijdens de vocale masterclass. Dit is echt super gaaf, mijn hart gaat er van open. Thanks! ❤️ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 months ago

Vocalized
Opgeladen door zomer, verjaardag én de berg, ben ik aan het plannen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Leuke aanbieding voor de zzp'er die flexibiliteit wil: 3 x 60 minuten privécoaching voor € 299,- (incl. BTW)Te boeken tot 1 oktober. In te plannen tot 1 januari 2023. Klik hier: www.vocalized.nl/product/iflexz-60/#highskilledvocalcoaching #vocalized #moeitelooszingen #readysetgoals #stemprofessionals #RaiseYourVoice ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook