Tom

Vocal coach & bandcoach

Tom

Hoi allemaal, ik ben Tom. Dat ik zanger wilde worden, was al snel duidelijk. Met de bagage van mijn conservatoriumopleiding in mijn rugzak heb ik me verder ontwikkeld als zanger en vocal coach. Ik vind het heerlijk om een analyse te maken van de stem, en de technische oplossingen aan te dragen die daar bij horen. Maar nog belangrijker vind ik, het helpen van de leerling op zijn/haar specifieke doelen. Ieder mens is uniek, dus heeft iedereen een unieke aanpak nodig.

De mannenstem is op sommige vlakken echt anders dan de vrouwenstem. Vandaar dat ik bij Vocalized de meeste mannen coach. Ik treed veel op, voor en achter de piano. Ik heb er dus ook uitdaging in om je zo goed mogelijk te begeleiden in de coachings. Om echt samen muziek te maken. Want daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Tot ziens!

Opleiding
– Vooropleiding conservatorium Enschede
– Fontys Conservatorium bachelor Muziektheater
– Fontys Conservatorium master zang (jazz, rock, pop)
– Lessen gevolgd bij: Edward Hoepelman, Adriënne West, Erik Vlasblom, Alberto ter Doest, Pia Douwes en Phil Mattson

Websites
Tom Wesselink
Song for you | Tom Wesselink & Marleen den Hartog
Cross over | album released in april 2016 (eigen album, released op 3 april 2016)
The Jukeboxboys
Abbafever

Contact
Stuur me een bericht

1 month ago

Vocalized | ruimte voor je stem
De eerste week live werken was top. Leuke ontmoetingen in de entree zoals deze. Het geluid van het koffiezetapparaat en het gekwispel van Fabel, maar vooral JULLIE STEMMEN, piano's, gitaren en gelach. Heerlijk! #vocalcoaching #uitjevandedag #vocalizedmatties #vocalizedvrijdag ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook