Vocalreset® Coaching

Vocalreset® Coaching

In alle rust en veiligheid boek je 90 minuten Vocalreset® tijd met Babz en Loes. Tijd om je verhaal te doen en om aan de hand van specifieke voorbeelden uit te leggen wat je voelt en hoort. Breng wat repertoire mee wat je hulpvraag ondersteunt. Babz begeleidt je op piano. Na een grondige analyse werken we aan flow, verbinding en maken we je bewust van verschillen in gevoel en geluid. We raden je aan om de sessie op te nemen zodat alle informatie goed kan landen. Loes observeert, luistert en onderzoekt je keelstreek. Babz neemt je mee in een positieve vibe  en daagt je uit om je over te geven aan de afslag die ze neemt om jouw zelfvertrouwen te herstellen. Er wordt methode overstijgend gewerkt, maar ze kan moeiteloos vertalen naar methodieken als CVT, EVT, SLS of Lichtenberg.

Een intensieve en effectieve manier om meer grip te krijgen op je stem vanuit een visie van longterm goals en gezondheid. De kosten voor de Vocalreset® Coaching bedragen € 180,- (incl BTW). Je ontvangt hiervoor een factuur van de administratie. Als de zorgverzekeraar een deel vergoedt bedragen de kosten € 90,- excl. BTW.

Stuur ons een mail met daarin je verzoek voor een VocalReset coaching, je beschikbaarheid, urgentie en vertel in het kort waarom je ons denkt nodig te hebben. Je telefoonnummer en gegevens voor de factuur ontvangen we ook graag. Loes en Babz werken samen op maandagen en dinsdagen. Mocht er een Stemdag gepland staan is dat wellicht een mooie eerste kennismaking. Lees ook meer over de Vocalreset vocal trip, een heuse aanrader!

www.vocalreset.nl

Stemdag 23 juni 2019 (nog slechts 3 plekken vrij)

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.