iFlexz kort traject

Coaching als je het nodig hebt

iFlexz kort traject

Gerichte coaching voor concrete doelen. Dat is iFlexz. Een goede voorbereiding en het juiste werktempo maken deze sessies tot een succes. De puntjes op de i voor een studioklus, show of een onderliggend persoonlijk doel maken dat je tot het uiterste wil gaan. Babz levelt, scant hoe je leert en zorgt dat je de tools terug kunt vinden. Hard werken met een kop en een staart. Een relaxed bakkie koffie of thee vooraf en een persoonlijk afgestemde opbouw zorgen dat je met grip en plezier aan je stem en aan jezelf werkt.

3 x 60 is ideaal als onderhoud en binnen 4 maanden te plannen zodat je thuis gericht aan de slag kunt.
3 x 30 is perfect na een operatie, of om weer in shape te komen. De sessies worden binnen 4 weken gepland. Kort maar krachtig dus!

Boek deze coaching
Terug naar de overige producten flexibele coaching

 

2 weeks ago

Vocalized
Opgeladen door zomer, verjaardag én de berg, ben ik aan het plannen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Leuke aanbieding voor de zzp'er die flexibiliteit wil: 3 x 60 minuten privécoaching voor € 299,- (incl. BTW)Te boeken tot 1 oktober. In te plannen tot 1 januari 2023. Klik hier: www.vocalized.nl/product/iflexz-60/#highskilledvocalcoaching #vocalized #moeitelooszingen #readysetgoals #stemprofessionals #raiseyourvoice ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Vocalized
Vocalized ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook