Thanks!

for staying

Thanks!

Ieder jaar bedenken we iets origineels om de vocalisten te bedanken voor het vertrouwen in Vocalized als ze voor 1 juli aangeven hun inschrijving te willen verlengen. Een cadeautje van Vocalized voor jou. Omdat iedereen anders is kun je rustig bekijken welke optie je het meeste aanspreekt. Heb je voor 1 juli 2016 verlengd dan heb je kunnen kiezen uit de volgende cadeautjes:

Producer, toetsenist en zanger Kees Koek (o.a. Gerard Joling) geeft een inspirerende masterclass en vertelt mooie, ontroerende en grappige verhalen over het vak, geïllustreerd met de nodige portie humor en levenservaring. Wat is belangrijk als je de muziek in wilt? En nog belangrijker, hoe maak je het in de biz? Wil jij een extra dimensie toevoegen aan jezelf als artiest? Doe dan mee aan de masterclass en ontvang waardevolle feedback van Kees. De datum volgt!

Of kies voor avond masterclass met Hind Hakki (alias Double H). Ze is singer songwriter, host, model, en artiest. Ze vertelt over de invloed van haar Marokkaanse afkomst, verwante stijlen, rap en flow. Een diva met charisma én een upcoming artist! Ze staat voor de kracht van vrouwelijkheid, echtheid en doorzettingsvermogen. Een voorbeeld van echte girlpower!

De Verlengingsactie voor 2017 wordt in het voorjaar bekend gemaakt.

4 weeks ago

Vocalized | ruimte voor je stem
Vocalized | ruimte voor je stem ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
"Chestnuts roasting on an open fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiire!!!" Wat is jouw favoriete kerstplaat? Stuur een linkje mee in je comments! Wij zijn benieuwd..... 🎄🎄🎄🎄 ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook