Huiskamerconcerten in het groen

Huiskamerconcerten in het groen

Drie keer per jaar organiseert Vocalized de Huiskamerconcerten in Green, ons grote groene graslokaal. Iedereen die coaching volgt krijgt de kans om akoestisch een nummer te brengen met pianobegeleiding van het VocalTeam of met een eigen begeleider op piano of gitaar. Voor degenen die op de avond van het Huiskamerconcert in de VocalPlanning staan geldt het concert als vervangende coaching. Zij mogen ieder twee nummers brengen inclusief aankondiging.

De Huiskamerconcerten zijn gezellig, leerzaam en inspirerend. En het is een mooi kijkje in de keuken van Vocalized voor ouders/verzorgers, familie en vrienden. Het valt niet mee om uit te leggen waar je aan werkt in de coachings. Het concert spreekt voor zich.

Het Huiskamerconcert is vrij toegankelijk en start om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Vocalized zorgt voor drankjes en iets lekkers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Save the dates: GEANNULEERD VANWEGE COVID-19: Maandag 2 november 2020, donderdag 17 december 2020.
HOPELIJK GAAN WEL DOOR dinsdag 9 maart 2021 en donderdag 17 juni 2021. Het laatste concert is een buitenconcert!

EXTRA INGELAST: 29 april!
En natuurlijk het VocalEvent, de leerlingenpresentatie van Vocalized. Maar deze kan ivm Covid-19 geen doorgang vinden dit jaar….. erg jammer.

Huiskamerconcert 2 november 2020 19.30

  • Kun je niet om 19.20 aanwezig zijn of moet je eerder weg? Laat het ons weten. We publiceren het programma vooraf in de planning. Check hier hoe laat je in het programma staat. THANX!

Dit!! Zo blij!! ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook
Wat een lekker liedje! Warme choco bij de kachel, voetjes omhoog en dromen over je trouwdag...(post Corona zou ik doen). Go Angie Flare alias Inge van Asseldonk <3Out now! Mijn nieuwe single 'Marry Myself', een ode aan de zelfliefde. Hopelijk een klein steuntje in de rug in deze lastige tijden.Luister 'm nu via: tinyurl.com/marry-myself-angie-flareEn laat me weten wat je ervan vindt! 😁Geschreven met en geproduceerd, gemixed en ingespeeld door: Bas van WettenDrums: Miles McPhersonBacking vocals: Nick Jongejan MusicMastering: Ryan Smith, Sterling SoundFoto: Pixels + StoriesArtwork: Twan van Hoof Idee en VormSpecial thanks to: Audrey, O3 Consultancy ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook