Tot op de achterste rij

Tot op de achterste rij

Drie keer per jaar organiseert Vocalized de Huiskamerconcerten in Green, ons grote groene graslokaal. Iedereen die coaching volgt krijgt de kans om akoestisch een nummer te brengen met pianobegeleiding van het VocalTeam of met een eigen begeleider op piano of gitaar. Voor degenen die op de avond van het Huiskamerconcert in de VocalPlanning staan geldt het concert als vervangende coaching. Zij mogen ieder twee nummers brengen inclusief aankondiging.

De Huiskamerconcerten zijn gezellig, leerzaam en inspirerend. En het is een mooi kijkje in de keuken van Vocalized voor ouders/verzorgers, familie en vrienden. Het valt niet mee om uit te leggen waar je aan werkt in de coachings. Het concert spreekt voor zich.

Het Huiskamerconcert is vrij toegankelijk en start om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Vocalized zorgt voor drankjes en iets lekkers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Save the dates: [Maandag 26 november 2018], [donderdag 7 februari 2019], dinsdag 11 juni 2019. Het laatste concert is een buitenconcert!
En natuurlijk het VocalEvent, de leerlingenpresentatie van Vocalized. Deze is in maart in het Ridderhof op 30 maart 2019 met het thema Up Tempo!

Huiskamerconcert III op dinsdag 11 juni 19.30

  • Kun je niet om 19.20 aanwezig zijn of moet je eerder weg? Laat het ons weten.
    We publiceren het programma vooraf in de planning op de datum van het concert, 11 juni dus, en je ziet dan of en waar je bent ingedeeld. THANX! PS: Bij goed weer vind het concert plaats in de VocalWei. Breng dus een vestje mee voor als het afkoelt...

Programma Huiskamerconcert 11 juni 19.30

volgt!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.