Huiskamerconcerten in het groen

Huiskamerconcerten in het groen

Drie keer per jaar organiseert Vocalized de Huiskamerconcerten in Green, ons grote groene graslokaal. Iedereen die coaching volgt krijgt de kans om akoestisch een nummer te brengen met pianobegeleiding van het VocalTeam of met een eigen begeleider op piano of gitaar. Voor degenen die op de avond van het Huiskamerconcert in de VocalPlanning staan geldt het concert als vervangende coaching. Zij mogen ieder twee nummers brengen inclusief aankondiging.

De Huiskamerconcerten zijn gezellig, leerzaam en inspirerend. En het is een mooi kijkje in de keuken van Vocalized voor ouders/verzorgers, familie en vrienden. Het valt niet mee om uit te leggen waar je aan werkt in de coachings. Het concert spreekt voor zich.

Het Huiskamerconcert is vrij toegankelijk en start om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Vocalized zorgt voor drankjes en iets lekkers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Save the dates: Maandag 2 november 2020, donderdag 17 december 2020, dinsdag 9 maart 2021 en donderdag 24 juni 2021. Het laatste concert is een buitenconcert!
En natuurlijk het VocalEvent, de leerlingenpresentatie van Vocalized. Deze is in maart hopelijk weer in het Ridderhof. Datum en thema volgen in december.

Huiskamerconcert 2 november 2020 19.30

  • Kun je niet om 19.20 aanwezig zijn of moet je eerder weg? Laat het ons weten. We publiceren het programma vooraf in de planning. Check hier hoe laat je in het programma staat. THANX!

Soms is er gewoon geen einde te vinden aan een intense coaching. Dan maar een indaalmomentje. Prettig weekend!😎 ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Vandaag was deze glitterster weer bij ons na zijn fantastische optreden in Holland's got Talent😍. Met de glitterhakken, het cadeautje van Paul de Leeuw. Je kunt er namelijk ook prima door zingen 😁 Wij zijn meer dan trots op dit blije ei! #glitter #glamour #hollandsgottalent #vocalized #vocalmini #8endithadniemandverwacht #stefsmits #plannen ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook