Tot op de achterste rij

Tot op de achterste rij

Drie keer per jaar organiseert Vocalized de Huiskamerconcerten in Green, ons grote groene graslokaal. Iedereen die coaching volgt krijgt de kans om akoestisch een nummer te brengen met pianobegeleiding van het VocalTeam of met een eigen begeleider op piano of gitaar. Voor degenen die op de avond van het Huiskamerconcert in de VocalPlanning staan geldt het concert als vervangende coaching. Zij mogen ieder twee nummers brengen inclusief aankondiging.

De Huiskamerconcerten zijn gezellig, leerzaam en inspirerend. En het is een mooi kijkje in de keuken van Vocalized voor ouders/verzorgers, familie en vrienden. Het valt niet mee om uit te leggen waar je aan werkt in de coachings. Het concert spreekt voor zich.

Het Huiskamerconcert is vrij toegankelijk en start om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Vocalized zorgt voor drankjes en iets lekkers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Save the dates: [Maandag 25 november 2019], dinsdag 18 februari 2020 en donderdag 4 juni 2020. Het laatste concert is een buitenconcert!
En natuurlijk het VocalEvent, de leerlingenpresentatie van Vocalized. Deze is in maart in het Ridderhof. Datum en thema volgen in december.

IVM CORONA IS 4 JUNI KOMEN TE VERVALLEN

1 juli afsluitend VocalWei concert om 19.30. Het concert is buiten of in een tent ivm Covid-19. Breng een vestje mee 🙂

VOCALWEI CONCERT 1 JULI

Sophie  – Don’t know why (Norah Jones) T

Angie Flare – Marry myself (Angie Flare) B
Geert Vogels – Mijn stad aan het water (BKant) –
Karlijn – Beautiful distraction (Ilse deLange) B
Sterre – First love (Adele) B
Bas en Steef – Times like these (Foo Fighters) –
Maaike – Look what I found (Lady Gaga) B
Danielle van Gerwen – LA song (Beth Hart) B
Jermaine van Haarlem – Where’s the girl (Scarlet Pimpernel) T
Mindy – I am light (India Arie) T
Steef en Bas – Out of the river (Pyro) –
Anisa – Thank you for the music (Abba) T
Fenne – Change will come (Alain Clark) T
Geert Vogels – Salade voor erbij (BKant) –
Rik van Druten – Amsterdam (Brel) B

VocalWei concert & mini borrel 2020

Ik ben er bij! 1 juli 19.00 aanvang

2 days ago

Vocalized | ruimte voor je stem

We hadden een fantastisch eindconcert na een bizar seizoen! Sfeervol, gevarieerd, oude en nieuwe stemmen, mooie praatjes, betrokken en gedurfde liedjes... Heel blij en opgelucht om in elk geval een deel van de roedel compleet te hebben op het honk. Dank aan iedereen die er was, zong of dronk. En tot september! Het foto-/videoalbum volgt. ❤ Babz, Tom, Loes, Pleun en Twan #vocalizedforever #vocalborrel #vocalwei #thisisnotgoodbye @ Vocalized | ruimte voor je stem ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Er is hard gewerkt om iedereen vanaf morgen weer te verwelkomen in én om de zangschool. Wat zijn we blij om weer stemmen te horen en piano's. ❤🤍💙 En met dit fantastische uitzicht moet het buiten wachten ook zeker lukken. #bringiton #nieuwefase #vocalcoaching #vocalwei #green ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook