Huiskamerconcert

Huiskamerconcert

Drie keer per jaar organiseert Vocalized de Huiskamerconcerten in Green, ons grote groene graslokaal. Iedereen die coaching volgt krijgt de kans om akoestisch een nummer te brengen met pianobegeleiding van het VocalTeam of met een eigen begeleider op piano of gitaar. Voor degenen die op de avond van het Huiskamerconcert in de VocalPlanning staan geldt het concert als vervangende coaching. Zij mogen ieder twee nummers brengen inclusief aankondiging. Alle lessen die na 17.30 starten komen te vervallen. Het concert geldt als vervangende praktijkles.

De Huiskamerconcerten zijn gezellig, leerzaam en inspirerend. En het is een mooi kijkje in de keuken van Vocalized voor ouders/verzorgers, familie en vrienden. Het valt niet mee om uit te leggen waar je aan werkt in de coachings. Het concert spreekt voor zich.

Het Huiskamerconcert is vrij toegankelijk en start om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Vocalized zorgt voor drankjes en iets lekkers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Save the dates: Maandag 26 november 2018, donderdag 7 februari 2019, dinsdag 11 juni 2019. Het laatste concert is een buitenconcert!
En natuurlijk het VocalEvent, de leerlingenpresentatie van Vocalized. Deze is in maart in het Ridderhof. 30 maart 2019.

Programma Huiskamerconcert 26 november, aanvang 19.30:

Akte 1
Roos: All of me
Karlijn:
Pleun: Heavy
Reza & Cleo: Roar & piano
Zilla: Sacrifice
Lotte: Shallow
Lisette: Come to my door
Akte 2
Pleun: What’s the pressure
Fenne: Sweet love
Laurisa: Bad Liar
Amy: Piece by piece
Rik: Over de muur
Roos: Window of hope
Suze: What about us
Karlijn:

3 days ago

Vocalized | ruimte voor je stem
Bekijk op Facebook

Ja hoor, morgen live op Lowlands Festival speelt This is Lovsky een vette set! Leuk dat je er weer was Igor✌#thisislovsky #maketheworlddance #borders #vocalcleaning #vocalcoaching ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook