VocalResponse

Voor gevorderden die aan hun vocale identiteit willen werken

VocalResponse

VocalResponse is voor gevorderde vocalisten met gerichte vragen of leerdoelen. Vocalisten die aan hun eigen repertoire willen werken, mét pianist. Het groepsprogramma wordt afgestemd op de verschillende wensen en er is ook ruimte voor individuele aandacht in de vorm van een intake en de masterclass. Babz coacht en Pleun verzorgt de pianobegeleiding en neemt de meerstemmigheid en improvisatie voor haar rekening.

Wij zorgen voor najaarszon, verwennerette en een uitdagend en intensief vocaal programma in een veilige en bijzonder mooie omgeving.

 Alle mogelijke facetten van zang en performance komen langs zoals improvisatie, tekstinterpretatie, presentatie en alles wat je graag wilt weten over techniek of stemgebruik. We maken graag persoonlijk kennis met je tijdens de intake, zodat we je doelen concreet in kaart kunnen brengen en begrijpen waar je honger vandaan komt. Op de laatste avond organiseren we een intern concert op de berg. Een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Data: 6 t/m 10 september 2017
Coach: Babz Verhoeven & Pleun van Dieren
Locatie: La Miana, Spanje
Groep: max. 11 personen

 

Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij voldoende deelnemers kun je je vlucht gaan boeken. Je boekt zelf je ticket en we vliegen gezamenlijk naar Girona. Daar staat de taxi klaar om ons veilig naar de berg te vervoeren. De kosten worden voor vertrek gecommuniceerd.

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkerijen. Met intoleranties, dieet of allergieën wordt liefdevol rekening gehouden.

De kosten voor de vocaltrip zijn € 579,00 inclusief verblijf op een tweepersoonskamer met volpension zoals hierboven beschreven. Je ontvangt een factuur en een link om per iDeal het coachingsdeel te betalen à € 343,- (excl. BTW). De kosten voor het verblijf betaal je op La Miana. Ben je ZZP’er dan is een factuur mogelijk. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beperkt beschikbaar tegen een toeslag van € 11,- per nacht, te betalen aan La Miana. Reserveren kan via Vocalized.

BoekenReis, verblijf en kosten

Vanavond het eerste Huiskamerconcert van dit seizoen met maandag- en dinsdagleerlingen van Pleun en Babz. Aanvang 19.30. Welkom vanaf 19.15 en vergeet je zakdoek niet 🙈😅. Tot straks?! ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Deze originele, complete en unieke reis is voor stem (semi)professionals (vocalisten en/of zangdocenten) die bewust stil willen staan bij zichzelf en hun eigen stem en stemkwaliteit. Terug naar waarom je ook alweer was gaan zingen.

We willen het taboe op stemklachten te doorbreken. Bij hoge belasting, overmatige spierspanning of stress kan je stemkwaliteit verminderen of kan het minder soepel aanvoelen. Daar willen we aandacht voor.

Na een individuele screening bij alle coaches ontvang je een adviesplan waar aan gewerkt kan worden in de masterclasses. Daarnaast is er groepstijd met aandacht voor bewuste rust en oefeningen om jezelf en je stem te resetten. De balans tussen spanning en ontspanning wordt hersteld d.m.v. vocal coaching, manuele facilitatie van de larynx, cranio sacrale ondersteuning en persoonlijke aandacht.

Het VocalReset team bestaat uit: Babz Verhoeven (coach), Loes Selten (stemtherapeut/logopedist/cranio sacraal therapeut) en Tom Wesselink (coach/pianist). Zij bundelen hun krachten tijdens deze intensieve reis. Doordat er op fysiek, spier, energetisch en mentaal niveau wordt gewerkt is de aanpak zeer effectief gebleken. Er wordt gewerkt in een veilige groep die met zorg wordt samengesteld. Max 12 personen.

Enkele reviews:
Fantastische coaching. Diep respect hoe jullie een professionele, maar toch ook heel erg persoonlijke, week kunnen organiseren op een waanzinnige plek!�� De VocalReset werkt thuis ook door. Ik voel me beter dus zing beter en gemakkelijker. Én, ik geniet weer van mijn eigen stem! (Annegreeth Brandsma, zangeres)

Door de VocalReset kon ik de moed verzamelen om keuzes maken in mijn werkzaamheden en om naar de KNO arts te gaan. Dat levert me veel op, nog steeds! En het eten met dat uitzicht… zalig! En fijn dat er pianobegeleiding is. En een écht hoog niveau vocalisten, dat zie je niet veel. (Natasja den Toom, zangeres en zangdocente)

Voor meer info kijk je op: www.vocalized.nl/vocal-trips/vocalreset/

Benieuwd naar onze visie? www.vocalized.nl/over-vocalized/onze-visie/

Voor vragen of anoniem aanmelden contact Babz via 0648799546
... See MoreSee Less

VocalReset Spanje 13 - 17 mei 2018

mei 13, 2018, 6:00am - mei 17, 2018, 9:00am

Deze originele, complete en unieke reis is voor stem (semi)professionals (vocalisten en/of zangdocenten) die bewust stil willen staan bij zichzelf en hun eigen stem en stemkwaliteit. Terug naar waarom...

Bekijk op Facebook