VocalReset

Hervind je zelfvertrouwen en liefde voor je stem

VocalReset

Deze originele, complete en unieke reis is voor stem (semi)professionals (vocalisten en/of zangdocenten) die bewust stil willen staan bij zichzelf en hun eigen stem. Merk je dat je in de automatische piloot bent geschoten en op routine je zanglessen geeft of zonder energie met je oortjes en je iPad in de auto stapt naar je volgende gig? Gaat het zingen niet meer als vanzelf door (over)vermoeidheid of een te hoge stembelasting? Je zult zien dat je niet de enige bent die met te weinig slaap en een te drukke agenda ten prooi valt aan vage stemklachten, en wij willen dat taboe doorbreken. Want het is killing voor je zelfvertrouwen als zangeres of vocal coach en heeft een grote invloed op je werkplezier. Vocalized geeft je door het VocalReset concept het vertrouwen in je stem weer terug zodat je weer relaxed en zonder druk kunt doen waar je zo goed in bent: zingen. We leren je te voelen wanneer je over je grenzen dreigt te gaan en geven je ingangen om je stem weer vanuit ontspanning te laten trillen. Zoals het bedoeld is. En dat allemaal in een veilige groep die met zorg wordt samengesteld.

Na een individuele intake bij Babz en Loes wordt een persoonlijk plan gemaakt voor de leerdoelen en lesstof van deze trip. Daarnaast is er groepstijd met aandacht voor bewuste rust en oefeningen om jezelf en je stem te resetten. De balans tussen spanning en ontspanning wordt hersteld d.m.v. vocal coaching, manuele facilitatie van de larynx, cranio sacrale technieken en persoonlijke aandacht. Een paar dagen met gelijkgestemden op een magische plek, waar iedereen je issues begrijpt en je inziet dat je niet de enige bent met chaos in het hoofd en twijfels over je talent.

Wil je graag:
•    De status van je stem onder ogen zien en werken aan de balans tussen conditie en tot rust komen
•    Een kundige verklaring van je stemkwaliteit bij (over)vermoeidheid of (over)belasting en niet te vergeten, een effectieve behandeling of ingang tot verbetering
•    Minder denken tijdens het zingen en je verbonden voelen met je lichaam
•    Je zangtechniek of vocale flexibiliteit onderhouden of uitbreiden vanuit individuele doelen in een veilige gelijkwaardige omgeving
•    Concrete technische aanwijzingen toegespitst op wat jij nodig hebt met een grondige uitleg daarvan (begrip geeft grip en grip geeft vertrouwen)
•    Het waarom van het zingen hervinden in een prachtige natuur, onder de zon, samen met andere ervaren vocalisten
……… Aarzel dan niet en ga mee! En ervaar zelf het verschil tussen een zangcoaching van een uur of een geclusterde focus op een berg in Spanje met leuke en fascinerende collega’s. Ga vol vertrouwen, uitgerust, vol inspiratie en met een glimlach weer naar huis and sing your heart out!

Data: 12-16 september is een Reset gepland. Inschrijven? Klik op ‘Boeken’ (let op gebruik niet onderstaand formulier). Nog slechts 1 plek vrij!
Coaches: Babz Verhoeven, Loes Selten, Roel van den Nieuwenhoff
Locatie: La Miana, Spanje
Groep: max. 13 deelnemers
Wellicht ook interessant: VocalGrip

Volgende trip: 26 t/m 30 mei 2019
Bijzonderheden: Het coachingsdeel bedraagt € 515,- inclusief BTW
Inschrijven? Gebruik onderstaand formulier.

VocalReset - mei 2019

  • Vegetarisch, allergieën of intoleranties?
    Welkom bij Vocalized, en bedankt voor het boeken van de VocalReset! Wat heerlijk dat je met ons het avontuur aan wilt gaan op de #magicmountain op La Miana, España… ⛰🎁⛱🎉 Hoe boek je je vlucht? We vliegen met Ryan Air: Eindhoven - Girona 26 mei FR9124 09.10 en Girona - Eindhoven 30 mei 6.35 FR 9123 Skyscanner is een goede site, maar Ryanair.com kan ook. BELANGRIJK: svp niet op de exacte data zoeken maar bijv 20 mei en 27 mei. En dan pas de juiste data aanklikken wanneer je gaat BOEKEN. 26 en 30 mei. We vliegen alleen met handbagage, dus je hoeft alleen een ticket te boeken. Kies voor ‘twee stuks handbagage en Priority boarding, dit kost € 5 tot 7,- per vlucht extra maar is altijd nog goedkoper dan ingecheckte bagage. Het grote voordeel is dat we niet hoeven te wachten op de luchthaven en sneller op de berg zijn. Verzekeringen zijn optioneel en persoonlijk. Prijzen van vluchten kunnen fluctueren. Fijn als je ons even bericht als je de vlucht hebt geboekt.
  • 0,00 €

 

 

 

Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij voldoende deelnemers kun je je vlucht gaan boeken. Je boekt zelf je ticket en we vliegen gezamenlijk naar Girona. Daar staat de taxi klaar om ons veilig naar de berg te vervoeren. De kosten worden voor vertrek gecommuniceerd.

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkernijen. Met intoleranties, dieet of allergieën wordt liefdevol rekening gehouden.

De kosten voor de vocaltrip in september zijn € 649,- inclusief verblijf op een tweepersoonskamer met volpension zoals hierboven beschreven. Je ontvangt een factuur en een link om per iDeal het coachingsdeel te betalen à € 412,- (excl. BTW). Het coachingsdeel van € 499,- (incl. BTW) dient voor 1 april volledig betaald te zijn. Je kunt per iDeal betalen voor het hele bedrag of per overboeking voor een aanbetaling.
De kosten voor de vocaltrip in mei 2019 zijn € 664,- inclusief verblijf op een tweepersoonskamer met volpension zoals hierboven beschreven. Je ontvangt een factuur en een link om per iDeal het coachingsdeel te betalen à € 424,- (excl. BTW). Het coachingsdeel van € 515,- (incl. BTW) dient voor 15 maart volledig betaald te zijn. Je kunt per iDeal betalen voor het hele bedrag of per overboeking voor een aanbetaling.
De kosten voor het verblijf betaal je op La Miana. Ben je ZZP’er dan is een factuur van je verblijf mogelijk. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beperkt beschikbaar tegen een toeslag van € 11,- per nacht, te betalen aan La Miana. Reserveren kan via het inschrijfformulier.

BoekenReis, verblijf en kosten

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.