VocalReset

Hervind balans en bewaak je klankkwaliteit

VocalReset

Deze originele, complete en unieke reis is voor stem (semi)professionals (vocalisten en/of zangdocenten) die bewust stil willen staan bij zichzelf en hun eigen stem en stemkwaliteit. Terug naar waarom je ook alweer was gaan zingen. Na een individuele screening bij alle coaches ontvang je een adviesplan waar aan gewerkt kan worden in de masterclasses. Daarnaast is er groepstijd met aandacht voor bewuste rust en oefeningen om jezelf en je stem te resetten. De balans tussen spanning en ontspanning wordt hersteld d.m.v. vocal coaching, manuele facilitatie van de larynx, cranio sacrale ondersteuning en persoonlijke aandacht.

Het VocalReset team bestaat uit: Babz Verhoeven (coach), Loes Selten (stemtherapeut/logopedist/cranio sacraal therapeut) en Tom Wesselink (coach/pianist). Zij bundelen hun krachten tijdens deze intensieve reis. Doordat er op fysiek, spier, energetisch en mentaal niveau wordt gewerkt is de aanpak zeer effectief gebleken.

Wil je graag:
•    De status van je instrument onder ogen zien en werken aan de balans tussen conditie en tot rust komen
•    Een kundige verklaring van je stemkwaliteit bij (over)vermoeidheid of (over)belasting en niet te vergeten, een effectieve behandeling
•    Je zangtechniek of vocale flexibiliteit onderhouden of uitbreiden vanuit individuele doelen in een veilige gelijkwaardige omgeving
•    Concrete technische aanwijzingen toegespitst op wat jij nodig hebt met een grondige uitleg daarvan (begrip geeft grip en grip geeft vertrouwen)
•    Het waarom van het zingen hervinden in een prachtige natuur, onder de zon, samen met andere ervaren vocalisten
……… Aarzel dan niet en ga mee! En ervaar zelf het verschil tussen een zangcoaching van een uur of een geclusterde focus op een berg in Spanje met gelijkgestemden. Ga vol vertrouwen, uitgerust, vol inspiratie en met een glimlach weer naar huis and sing your heart out!

Data: 13-17 mei 2018.  VOL GEBOEKT!

Data: EXTRA TRIP: 12-16 september is een extra Reset gepland. Inschrijven? Klik op ‘Boeken’.
Coaches: Babz Verhoeven, Loes Selten, Tom Wesselink
Locatie: La Miana, Spanje
Groep: max. 13 deelnemers
Wellicht ook interessant: VocalResponse

 

 

Na aanmelding ontvang je de juiste vluchtinformatie en bij voldoende deelnemers kun je je vlucht gaan boeken. Je boekt zelf je ticket en we vliegen gezamenlijk naar Girona. Daar staat de taxi klaar om ons veilig naar de berg te vervoeren. De kosten worden voor vertrek gecommuniceerd.

Het verblijf op Rectoria de la Miana is onvergetelijk! Een karakteristieke, middeleeuwse tweepersoonskamer met ontbijt, uitgebreide lunch, Spaans driegangen diner, heerlijk bergwater, tafelwijn en koffie/thee met lekkernijen. Met intoleranties, dieet of allergieën wordt liefdevol rekening gehouden.

De kosten voor de vocaltrip zijn € 649,- inclusief verblijf op een tweepersoonskamer met volpension zoals hierboven beschreven. Je ontvangt een factuur en een link om per iDeal het coachingsdeel te betalen à € 412,- (excl. BTW). Het coachingsdeel van € 499,- (incl. BTW) dient voor 1 april volledig betaald te zijn. Je kunt per iDeal betalen of per overboeking.
De kosten voor het verblijf betaal je op La Miana. Ben je ZZP’er dan is een factuur van je verblijf mogelijk. Liever een eenpersoonskamer? Deze zijn beperkt beschikbaar tegen een toeslag van € 11,- per nacht, te betalen aan La Miana. Reserveren kan via het inschrijfformulier.

BoekenReis, verblijf en kosten

Pleun en Nadie zingen samen Perfect. Ik vraag: wat betekent 'barefoot'? Zegt Pleun: Eh, iets van opzij? Nadie: Eh, misschien berenvoet?? 🤣😂💛 #vocalminiz #duoles #vanelkaarleren #enopzntijdgiebelen ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Vocalized | ruimte voor je stem heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook