En dit vinden jullie van ons

En dit vinden jullie van ons

Workshop & Masterclass

De coaches werken met veel inzet en energie. Ik heb erg veel van ze geleerd en op een prettige manier kennis gemaakt met nieuwe inzichten. Ook de veiligheid en openheid die gecreëerd worden tijdens de masterclass heb ik als heel prettig ervaren. (Cindy Tompson, logopedist)

Voor mijn gevoel was er weinig/geen ‘statusverschil’ tussen de ervaren en onervaren zangers! Babz is een geweldig mens, die je vooral laat voelen hoezeer je lijf en gedachten je zang beïnvloeden. En een goede samenwerking met Tom. Ze hoefden elkaar alleen maar even aan te kijken. Mooi om te zien. En hij speelde fantastisch piano trouwens! (Martin Klaver)

Het was geweldig om te zien hoe Babz en Tom in korte tijd zoveel konden bereiken bij de deelnemers. Mooi om te zien hoe je met kleine ingrepen een groot verschil kunt maken. Een eye-opener! Een aanrader voor iedere vocalist(e) die in korte tijd veel wil leren. Door de prettige sfeer, de heldere aanwijzingen en de inspirerende interactie met de hele groep heb ik in een middag ontdekt dat ik veel meer kan dan ik eigenlijk dacht. (Tom Sikkers, zanger, songwriter en producer)

Babz en Sanne hebben me een aantal eenvoudige, zeer bruikbare tools meegegeven zodat ik veel beter kan en durf te zingen. Niet meer denken bijvoorbeeld… (Sanne de Jong, zangeres)

Het was een zeer inspirerende masterclass. Wat mij persoonlijk zeer aanspreekt is de diversiteit. Ik kom zelf uit de klassieke hoek maar zou ook eens andere stijlen willen zingen. Ik heb nu begrepen dat dat prima samengaat! Alles mag bij Vocalized. (Annemarie van Sante, zangeres)

Binnen het musicalonderwijs wordt veel op dezelfde manier gedoceerd. Daar is niks mis mee, maar daardoor ga je wel eenzijdiger zingen. Die bredere benadering heb ik bij de masterclass zeker gevonden. Ook de effecten zijn voor mij echt een aanvulling op mijn stemgebruik. Nu ik weet wat ik er voor moet doen kan ik ze makkelijker en met een geruster hart inzetten. (Femke Swart, zangeres en vocal coach)

Inderdaad een super ervaring, wat een talent in de zaal en wat een ongelooflijk talent als docente. Het ging erin als gesneden koek, geen minuut verveeld en was verbaasd hoe uitgeput ik was na afloop. Het is in woorden niet mogelijk deze unieke ervaring weer te geven. (Jack Souilljee, zanger)

Ik vond het een geweldige dag! Ik wilde wat meer leren over de termen twang (vooral beroepsmatig) ik gebruik dit tijdens mijn werk als logopedist. De manier waarop Babz ons inspireerde en met praktijkvoorbeelden haar verhaal illustreerde en de groep waren erg fijn. (Miranda Postma, logopedist)

Door de warmte van Babz en Sanne en de andere cursisten voelde ik meteen dat ik op de goede plek zat. Er was veel tijd, ruimte en begrip voor iedereen, en daardoor kreeg je echte de kans om tot je kern te komen. Dat was af en toe heftig, maar daardoor ben ik mijzelf in elk geval veel meer bewust geworden van wie ik nou ben en waar ik sta. (Lisa Kraak, zangeres en zangdocente)

Vocal Trips

Fantastische coaching. Diep respect hoe jullie een professionele, maar toch ook heel erg persoonlijke, week kunnen organiseren op een waanzinnige plek!

 De VocalReset werkt thuis ook door. Ik voel me beter dus zing beter en gemakkelijker. Én, ik geniet weer van mijn eigen stem! (Annegreeth Brandsma, zangeres)

Door de VocalReset kon ik de moed verzamelen om keuzes maken in mijn werkzaamheden en om naar de KNO arts te gaan. Dat levert me veel op, nog steeds! En het eten met dat uitzicht… zalig! En fijn dat er pianobegeleiding is. En een écht hoog niveau vocalisten, dat zie je niet veel. (Natasja den Toom, zangeres en zangdocente)

Je kunt op heel veel verschillende manieren gecoacht worden. Maar Babz en Pleun zijn veel meer dan alleen zangcoaches. Ze leven mee en hebben de mensenkennis om, wanneer het nodig is, verder te kijken dan alleen de techniek en ademsteun. De toevoeging van de groepsdynamiek, de magie van de berg, de rust die je daar ervaart, en niet te vergeten het super lekkere vers bereidde eten hielp zeker mee met het proces waar ik in zat. Iets wat niet te beschrijven is, maar wat je zelf moet beleven. Een ONWIJZE aanrader dus!! (Lotte Nobelen, zangeres en vocal coach)

Vocalized heeft een unieke manier van coachen en mensen raken, uitdagen, aanmoedigen, bevrijden en veiligheid bieden. Er werden mooie sprongen gemaakt! (Joyce van der Sangen, zangeres en vocal coach)

Serieus, iemand was haar stem kwijt. Een uur later zong ze de sterren van de hemel. Ze had ‘alleen maar de luchtdruk hersteld’ zei ze. Ik noem Babz the voice whisperer. (Mariecke Lepeltak, zangeres en zangdocente)

Geweldig! Ongelooflijk hoe veel je kunt leren in zo korte tijd en zo concreet, dat je het ook later nog kunt gebruiken en je daarmee verder kunt ontwikkelen. En onze coaches waren natuurlijk eenzame klasse (Sanne en Babz). Ik ben heel blij, dat ik dit weekend gedaan heb. (Erica van der Meer, zangeres en zangdocente)

Coachingsdag voor zangdocenten

Te weten dat je niet alleen staat met je twijfels en onzekerheden als docent, maar ook als zanger, is een hele verademing. De tips die werden uitgewisseld heb ikzelf de dag erna al succesvol toegepast in mijn lessen! Ik was ook verdacht rustiger in die lessen, nét omdat ik besefte dat het heel normaal is dat je als zangdocent een constante evenwichtsoefening maakt tussen liefdevol zoeken naar oplossingen voor je zangstudenten en het soms écht niet meer weten. (Hanne Vansant, zangeres en vocal coach)

Een absolute must! Je kan er ideëen uitwisselen, je leert nog wat bij over techniek (en hoe die techniek over te brengen!) en over het belang van logopedisten én de overeenkomsten tussen het werk dat wij én zij verrichten. De gesprekken zijn verhelderend en de sfeer is veilig en vertrouwd. (Josanne Toussaint, logopediste)

Het was spannend maar vooral erg inspirerend om zo samen te werken! Vooral heel tof dat de sfeer zo veilig was, eerdere cursussen/lessen/workshops met ‘vakgenoten’ heb ik regelmatig als intimiderend ervaren, en dat was nu helemaal niet zo. Complimenten daarvoor! (Anne Ermens, zangeres en zangdocente)

Coaching op locatie

Ik ben echt heel ongeduldig en boek graag meteen resultaat. Er ging een wereld voor me open, waarin alles mogelijk bleek zelfs als je denkt dat het NIET mogelijk is. Babz heeft me al meerdere malen laten voelen dat een stem vrijuit kan klinken als je de stress eraf kunt halen. Echt een miracleworker, die werkt vanuit first-things-first. Tips die direct werken en geen overbodige termen die verwarring scheppen. Vandaar dat ik nu geregeld les bij Vocalized neem (ook voor mijn presentatiewerk) omdat ik nog zo veel meer zou kunnen doen en leren op het gebied van spreken en zingen. Try it yourself! Ik garandeer je dat je zult denken: WAUW! Kan ik dit? (Kim-Lian van der Meij, zangeres en presentatrice)

Pleun was zeer enthousiast en wist alles duidelijk over te brengen. Heel belangrijk in onze groep met een wisselend ervaringsniveau. Dus chapeau voor Pleun en Vocalized! (Nico den Hollander)

Babz en Tom deden het erg goed. Wat een energie en een leuke manier van aanpak. Een boterham met pindakaas heeft nu een andere betekenis. Ik heb bewondering voor de manier waarop ze mensen (die zich kwetsbaar opstellen) op een positieve manier bijbrengen hoe ze aan hun probleem kunnen werken. (Iet Daalder)

Ik vond het een leerzame en energieke dag. Tom kwam invallen voor een docent die ziek was en deed het erg goed, had voor elk “probleem” (uitdaging) een oplossing. (Maartje Simons)

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.